برگزاری مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۰۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۱ کد خبر : ۱۱۹۷۴ دانشکده ها رویدادهای واحد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی واحد تهران جنوب با حضور دکتر بهروز دانشیان رئیس واحد، حجت السلام والمسلمین علی گل محمدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر فائزه درمان معاون دانشجویی و فرهنگی واحد و هادی قاسمی مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران در سالن جلسات حوزه ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد.

برپایه این گزارش؛ حجت السلام والمسلمین علی گل محمدی با اشاره به واژه بسیج بعنوان واژه ای مقدس گفت: بسیج واژه مقدسی است که بار ارزشی فراوانی دارد و هرجا که کلمه بسیج بیان می شود در کنار آن واژه «شهادت» نیز به چشم میخورد. که شهادت اوج کمال انسان است و این بار مسئولیت بسیجیان را بیشتر می کند و باید نسبت به دیگران از جهت خدمت به انقلاب، علم و پیاده کردن ارزش های اسلامی برتر باشند.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر آتش به اختیار افزود: مصداق بارز این عبارت پر مغز در قامت بسیج می درخشد و شاید یک معنای آتش به اختیاری که مقام معظم رهبری فرمودند، تعبد است که بسیج و بسیجیان این عبادت و بندگی را در هشت سال دفاع مقدس، در فتنه سال ۸۸ و در تمام روزهای خاص این مرز و بوم به نمایش گذاشتند و اعلام کردند که حضور دارند و تنها به عبادت نپرداختند بلکه عبادت همراه با فرمانبرداری را به ما نشان دادند.
در ادامه مراسم دکتر بهروز دانشیان رئیس واحد تهران جنوب، ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه و زنده نگه داشتن یاد و نام امام راحل (ره)، شهدای اسلام و انقلاب اسلامی بیان داشت: بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که امام (ره) آن را پایه گذاری کرد و در این مدرسه عشق، عاشقانی آمدند، رشد کردند و به آسمان رسیدند و چراغ راه ما شدند که اگر ما به ایشان توجه داشته باشیم راهمان را گم نمی کنیم و این نهایت سعادت بشری است که مورد عنایات خاص حضرت حق بشویم.
وی بسیج را بازوان پرتوان و مشاورانی امین قلمداد کرد و گفت: به عنوان مسئولین دانشگاه وظیفه داریم که این نهاد مقدس را حمایت و یاری کنیم چرا که ما بسیج را در دانشگاه بازوی مدیریتی خود میدانیم، بسیجی که نشان داده نیرویی کارآمد در سطح کشور است، باید در دانشگاه نیز از این ظرفیت استفاده کنیم و آن وقت شاهد آن هستیم که مشکلات به خودی خود حل می شود.
همه ی ما برای یک هدف تلاش میکنیم و این یک رابطه دوطرفه است؛ دانشگاه وظیفه خود را تقویت بسیج می داند و بسیج هم وظیفه همراهی مسئولین انقلابی را عهده دار است.
رئیس واحد تهران جنوب با اشاره به تغییر مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی و شروع کار «دکتر فرهاد رهبر» به عنوان رئیس این دانشگاه، اظهار کرد: سابقه دکتر رهبر کاملاً معلوم و مشهود است و امیدواریم با این سابقه و تجربیاتی که ایشان در عرصه فرهنگی و علمی دارند، شاهد روز های خوبی باشیم و مسائل فرهنگی بیشتر به آن اهمیت داده شود و ما هم وظیفه داریم در سایه مدیریت دکتر رهبر به عنوان سربازان این مرز و بوم در مسیر توسعه و تحقق اهداف عالیه نظام اسلامی و دانشگاه حرکت کنیم.
دانشیان با اشاره به مأموریت بسیج دانشجویی و اهداف آن از زحمات علی اکبر بادامه جاه تشکر کرد و از مسئول جدید خواستار تلاش و برنامه ریزی در راستای دست یابی به این اهداف شد.
در ادامه فائزه درمان معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تهران جنوب نیز با اشاره به همکاری خوب بین دانشگاه و بسیج دانشجویی از مسئول جدید نیز خواستار ادامه این روند شد و حمایت خود را نیز از کلیه برنامه های بسیج دانشجویی اعلام نمود.
هادی قاسمی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران با اشاره به فرازهای فرمان امام (ره) برای تشکیل بسیج دانشجویی و طلاب بیان داشت: فرمان امام (ره) زمانی صادر شد که جنگ تحمیلی تمام شده بود و بسیج نقش خودش را در میدان دفاع مقدس و یک نبرد سخت انجام داده و چند ماه بعد از آتش‌بس، حضرت امام (ره) تصمیم می‌گیرند یک اتفاقی را داخل خود بسیج رقم بزنند و آن اتفاق، تأسیس بسیج در بسیج بود.
وی افزود: بسیج خودش یک واژه مقدس است و علم و دانشگاه و حوزه هم ساحت مقدسی است. و از ایشان میخواهد که در این دو سنگر پاسدار اصول تغییرناپذیر نه شرقی و نه غربی باشند. اجازه ندهند ایادی استکبار در این دو سنگر نفوذ کنند.
قاسمی با اشاره به نقش بسیج دانشجویی و فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد بسیج دانشجویی در دانشگاه ها بیان داشت: بسیج دانشجویی چندبعدی است و تک‌بعدی نیست. بسیج دانشجویی دارای ماهیت علمی، خدمت رسانی، سیاسی و دینداری است. فهمی که از بیانات رهبری در مورد بسیج دانشجویی صورت می‌گیرد فعالیت در ۴ عرصه است. میدان علم، سیاست، خدمت‌رسانی و دینداری چهار محوری است که رهبری از بسیج دانشجویی انتظار دارند و این یکی از وجوه تفاوت بسیج دانشجویی با دیگر تشکل هاست.
در پایان این مراسم از زحمات علی اکبر بادامه جاه تقدیر و احمد باستانی فر به عنوان مسئول بسیج دانشجویی واحد تهران جنوب معرفی شد..