موفقیت نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۰

۲۷ تیر ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۶ کد خبر : ۱۱۹۶۲ دانشکده ها رویدادهای واحد

به گزارش دبیرخانه دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۰"، با اعلام نامزدهای دریافت جوایز جشنواره، رقابت بین بیش از ۳۷ هزار اثر و نشریه دانشجویی کشور به ایستگاه آخر رسید. در این جشنواره نشریه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تحت عنوان "پاد" موفق به اخذ تعداد ۲ نامزد جهت دریافت جوایز در جشنواره تیتر ۱۰ شده است.
گفتنی است واحد تهران جنوب دارای ۱۱ نشریه دانشجویی در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، هنری، سیاسی، صنفی و علمی می باشد.
شایان ذکر است نشریه دانشجویی " پاد" با صاحب امتیازی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و مدیر مسئولی سینا صادقیان فعالیت می کند.