بازدید دکتر دانشیان رئیس واحد تهران جنوب و هیأت همراه از روند برگزاری مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶

۲۰ تیر ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۹ کد خبر : ۱۱۹۳۹ دانشکده ها رویدادهای واحد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تهران جنوب، با آغاز برگزاری مصاحبه آزمون دکتری رشته های فنی و مهندسی، دکتر بهروز دانشیان ریاست واحد، دکتر اسدپور مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر میرزایی مدیر کل حراست و دکتر رزاقیان رئیس دانشکده فنی و مهندسی از روند برگزاری مصاحبه بازدید به عمل آوردند.
برپایه این گزارش مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶ در کلیه ی رشته های فنی و مهندسی به طور رسمی تا پنجشنبه مورخ ۲۲/‏۰۴/‏۹۶‬ در واحد تهران جنوب برگزار می شود.
دکتر دانشیان رئیس واحد تهران جنوب در گفت و گویی کوتاه اذعان داشت: مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶ در مجتمع فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی از ۱۸ تیرماه سال جاری در ۲۸ کد رشته آغاز و تعداد ۴۲۸۳ نفر داوطلب پذیرش به شیوه با آزمون و تعداد ۴۱۵ نفر بدون آزمون به این واحد معرفی شده اند.
وی افزود: روزانه بطور میانگین تعداد ۴۵۰ داوطلب در۲ نوبت صبح و عصر در رشته های مختلف اعم از پذیرفته شدگان با آزمون، بدون آزمون و پژوهش محور جهت مصاحبه به این مجتمع مراجعه می نمایند.
رئیس واحد تهران جنوب بیان داشت: آزمون مصاحبه دکتری رشته های فنی و مهندسی در مجتمع فنی و مهندسی در ۳ ساختمان مجزا در حال برگزاری است. و بیش از ۲۸ رشته از سوی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه برای این مجتمع در نظر گرفته شده است که قریب به ۳۸۰ نفر از اعضاء برجسته هیأت علمی جهت مصاحبه از سراسر کشور برای این مهّم دعوت شده اند.
شایان ذکر است در جلسه ستاد اجرایی مصاحبه دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مقرر شده واحد تهران جنوب (مصاحبه رشته های فنی مهندسی)، واحد علوم و تحقیقات (مصاحبه رشته های علوم پایه، کشاورزی و محیط‌زیست)، واحد تهران مرکزی (مصاحبه رشته های علوم انسانی، که به دلیل کثرت متقاضیان این رشته ها، واحد تهران شمال نیز مشارکت خواهد کرد) را انجام دهند.