قابل توجه داوطبان دعوت شده به مصاحبه دکتری تخصصی ۹۶-۹۷

۱۷ تیر ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۹ کد خبر : ۱۱۹۳۳ آموزشی دانشکده ها اطلاعیه ها
  • هر داوطلب اعم از با آزمون و یا بدون آزمون لازم است در زمان حضور جهت مصاحبه برای هر رشته / گرایش در هر استان فیش واریز هزینه مصاحبه به مبلغ ۷۰۰,۰۰۰ ریال به حساب سیبا شماره ۰۱۰۵۶۴۵۰۲۰۰۰۳ نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه نماید. در صورتی که داوطلب در چند رشته / گرایش / استان دعوت به مصاحبه شده باشد لازم است مبلغ ۷۰۰,۰۰۰ ریال را برای شرکت در مصاحبه هررشته / گرایش / استان دعوت به مصاحبه هر رشته / گرایش / استان به صورت جداگانه واریز و فیش مربوط را در زمان حضورجهت مصاحبه ارائه نماید.