دانشجوی واحد تهران جنوب باز هم خوش درخشید / کسب مدال نقره

۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۱ کد خبر : ۱۱۹۱۵ دانشکده ها رویدادهای واحد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تیم ملی کشتی فرنگی جوانان ایران با کسب ۵ مدال طلا و ۲ مدال نقره قهرمان رقابت های آسیایی ۲۰۱۷ در شهر تایچونگ کشور چین تایپه شد.

برپایه این گزارش، این رقابت ها در ۲۵ و ۲۶ خردادماه در شهر تایچونگ کشور چین تایپه (تایوان) برگزار و در پایان فرنگی کاران ملی پوش کشورمان با کسب ۷۱ امتیاز مقتدرانه قهرمان این رقابت ها شدند و تیم های قزاقستان و هند، ازبکستان، چین و قرقیزستان نیز به ترتیب با ۵۸، ۵۵، ۵۴، ۴۹ و ۴۸ امتیاز به ترتیب دوم تا ششم شدند.

در وزن ۹۶ کیلوگرم امیرمحمد نوروزی دانشجوی واحد تهران جنوب، پس از استراحت در دور نخست در دور بعد مقابل دونگ جائه لی از کره جنوبی با نتیجه ۴ بر ۳ به پیروزی رسید وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی شیگه فومی دیگوچی از ژاپن را با نتیجه ۳ بر ۲ شکست داد و راهی دیدار فینال شد. نوروزی در این دیدار با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب تیمور ماماجانوف از ازبکستان شد و به مدال نقره بسنده کرد.