نتایج اولیه دوره‌های دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. اطلاعیه سنجش و پذیرش دوره دکتری تخصصی با آزمون و بدون آزمون همراه با دانلود فرم مصاحبه دوره دکتری تخصصی phd

نتایج اولیه دوره‌های دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. اطلاعیه سنجش و پذیرش دوره دکتری تخصصی با آزمون و بدون آزمون  همراه با  دانلود فرم مصاحبه دوره دکتری تخصصی phd

نتایج اولیه دوره‌های دکتری تخصصی با آزمون و بدون آزمون سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سایت مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه قابل مشاهده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج اولیه دوره‌های دکتری تخصصی با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از از هم‌اکنون بر روی سایت این مرکز قرار داده شده است.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتایج این آزمون مطلع شوند.

اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش در ارتباط با نحوه اعلام نتایج دوره دکتری تخصصی و چگونگی و زمان مصاحبه داوطلبان دعوت شده به این مرحله از طریق این سامانه در دسترس داوطلبان قرار داده شده است.

اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در ارتباط با اعلام نتیجه انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی سال ۹۶ و دوره بدون آزمون دکتری تخصصی (استعدادهای درخشان)

دانلود فرم مصاحبه دوره دکتری تخصصی phd دانشگاه آزاد اسلامی