آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی از هفته آینده

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۲ کد خبر : ۱۱۸۸۹ دانشکده ها اطلاعیه ها
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی از هفته آخر خرداد ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین زاده لطفی با اشاره به آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: کلیه داوطلبانی که براساس کارنامه صادر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده‌اند، می توانند در صورت تمایل از طریق سامانه مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

وی تاکید کرد. این انتخاب رشته با استفاده از کد دسترسی مندرج در کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون، به طور مجزا و از طریق سامانه مذکور انجام می‌‌شود.

شایان ذکر است، زمان دقیق و جزئیات بیشتر انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی متعاقباً اعلام می شود.