اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون کاردانی به کارشناسی منتشر شد

۱۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۱ کد خبر : ۱۱۸۶۴ دانشکده ها اطلاعیه ها

سازمان سنجش آموزش کشور اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون کاردانی به کارشناسی و کدرشته‌های جدید این آزمون را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهلت ثبت‌نام در آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشوز از جمله دانشگاه آزاد اسلامی از ۷ خرداد آغاز شد و تا ۱۳ همین ماه ادامه داشت که با توجه به اعلام کد رشته‌های جدید برای این آزمون، مهلت ثبت‌نام تا پایان روز پنج‌شنبه ۱۸ خرداد تمدید شده است.

همچنین تاریخ، نحوه انتخاب رشته و همچنین کد رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی، متعاقباً از طریق پایگاه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه اعلام می‌شود و متقاضیان رشته‌های تحصیلی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی باید در مهلت تعیین شده تا تاریخ ۱۸ خرداد برای این آزمون ثبت‌نام کنند و در تاریخی که از طریق پایگاه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام می‌شود، انتخاب رشته کنند.