بیانیه انتخابات هیأت رئیسه واحد تهران جنوب

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۷ کد خبر : ۱۱۷۸۹ دانشکده ها رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

بسم الله الرحمن الرحیم

انقلاب اسلامی ایران در مسیر پیشرفت خود اینک در آستانه رویدادی مهم و سرنوشت ساز قرار گرفته است. ایستادگی ملت ایران بر روی آرمان های امام راحل (قدس سره) و منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) موجب عقب نشینی بدخواهان و مزدوران این مرز و بوم می شود. با توجه به این حقیقت که در جمهوری اسلامی ایران رأی مردم تعیین کننده است، اکنون تکلیف شرعی و مسئولیت الهی برای ملت انقلابی حضور گسترده در این عرصه سرنوشت ساز انتخابات می باشد. در همین راستا از کلیه استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی دعوت به عمل می آید با حضور گسترده و باشکوه خود در پای صندوق های رأی بر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیفزایند و با انتخابی شایسته در مسیر رشد و تعالی جامعه اسلامی قدم بردارند.

و من الله التوفیق

هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب