نتایج کنکور کارشناسی‌ارشد نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۰ کد خبر : ۱۱۷۸۸ آموزشی دانشکده ها اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد نتایج کنکور کارشناسی‌ارشد نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود.

حسین توکلی مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش دانشجو در ۱۳۲ کدرشته امتحانی در ۶ گروه آزمایشی در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت ماه ۹۶ برگزار شد.»

او به اعلام نتایج اولیه این آزمون اشاره کرد و گفت: «نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی نیمه دوم خرداد همزمان با کلید نهایی به صورت کارنامه منتشر می‌شود.»

مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، گفت: «از تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب این آزمون تعداد ۷۱ هزار و ۷۲۵ داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم اعلام کردند.»

او ادامه داد: «با توجه به تعداد داوطلبان ثبت‌نام کننده و آمار علاقمندان به رشته امتحانی دوم، تعداد ۹۴۹ هزار و ۹۷۸ کارت ورود به جلسه آزمون صادر شد که از این تعداد ۴۶۳ هزار و ۴۰ کارت برای زنان و ۴۸۶ هزار و ۹۳۸ کارت برای مردان صادر شد.»

توکلی گفت: «آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت ماه در ۶۸ شهرستان و ۱۸۵ حوزه امتحانی در ۱۳۲ کدرشته امتحانی برگزار شده است که از تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب ثبت نام کننده، تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب در جلسه آزمون حاضر بوند و ۱۷۱ هزار و ۱۹۰ داوطلب غایب بودند.»

او افزود: «در واقع ۸۰.۵۱ درصد افراد در جلسه آزمون حاضر و ۱۹.۴۹ درصد آنان غایب بودند. از تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب حاضر در جلسه آزمون، تعداد ۳۵۷ هزار و ۸۰۲ نفر مرد و ۳۴۹ هزار و ۲۶۱ نفر زن بودند. از این تعداد، ۵۶ هزار و ۸۸۴ داوطلب برای شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم حاضر بودند.»