برپایی دومین بازارچه خیریه به همت “ بانوان فرهیخته” واحد تهران جنوب با هدف کمک به زنان و فرزندان بی سرپرست بهزیستی مرکز دولت آباد

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۰ کد خبر : ۱۱۷۸۶ دانشکده ها رویدادهای واحد اخبار بانوان فرهیخته

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تهران جنوب، این بازارچه خیریه امروز سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه، به همت “ بانوان فرهیخته” و حضور پرشور استادان، دانشجویان و کارکنان دانشکده فنی و مهندسی برپا شد.

در این بازارچه خیریه انواع غذاهای محلی و صنایع دستی به فروش رفت.
دکتر فرانک فیضی (نماینده واحد تهران جنوب در شورای بانوان فرهیخته استان تهران) ضمن تشکر از حمایت های بی دریغ دکتر دانشیان ریاست واحد تهران جنوب، رئیس دانشکده فنی مهندسی و سایر مسئولان؛ در رابطه با فعالیت های انجام شده توسط بانوان فرهیخته واحد تهران جنوب گفت: هدف از برپایی این بازارچه ارتقای جذب کمک‌های مردمی به نفع زنان و فرزندان بی سرپرست و بدسرپرست بهزیستی دولت آباد و همچنین ترغیب و تشویق بانوان به تولیدات محصولات خانگی منوط بر مشارکت معنوی و حضور جمع کثیری از بانوان نیکوکار جامعه دانشگاهی بود.
گفتنی است مبلغ دو میلیون و سیصد و سی هزار تومان عایدی این بازارچه تحویل مددکاران بهزیستی دولت آباد شد.
همچنین قرار است از دست اندرکاران این امر خیر با حضور مسئولان واحد تشکر و قدردانی شود.