دوره آموزشی EndNote

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۵ کد خبر : ۱۱۷۶۵ دانشکده ها اطلاعیه ها اموراقتصادی دانش بنیان

(EndNote)چیست و برای چه باید آن را بدانیم؟

اگر میخواهید مقاله یا رساله ی دکترا و یا پایان نامه ی ارشد خود را بنویسید, باید به این برنامه مسلط باشید. Endnote برنامه‌ای کامپیوتری است که جهت ذخیره و سازماندهی منابع مورد استفاده محصولی از شرکت کلاریوت انالیزز
Clarivate Analytics
که در گذشته به نام تامسون رویترز
(Thomson Reuters)
شناخته می شد. این برنامه به عنوان یک نرم افزار مدیریت مرجع کمک بزرگی برای محققین در روند پژوهش به حساب میی آید. در واقع اندنوت امکان جستجوی مقالات در پایگاه‌ها و ذخیره کردن اطلاعات مورد نیاز آن‌ها را فراهم می‌کند. با این برنامه می‌توانید منابعی که برای نوشتن «پروپوزال تحقیقاتی»، «پایان نامه»، «مقاله ﻣﺠﻠﻪ»، «مقاله کنفرانس»،«کتاب» و ... مورد استفاده قرار گرفته‌است را مدیریت و آن‌ها را در یک فرمت نوشتاری استاندارد ذخیره کنید اندنوت دارای فرمت مجلات مختلف بوده و شما با کمک آن می‌توانید منابع مقاله خود را مطابق مجله مورد نظرتان به طور خودکار و سریع تغییر دهید. بزودی تمام مجلات مقالاتی را پذیرا خواهند بود که با این برنامه فهرست نویسی شده باشد.

آخرین مهلت ثبت نام دوره Endnote واحد تهران جنوب تلفن تماس ۰۹۳۰۲۱۲۰۲۲۱ و ۸۳۸۴۳۴۲۷