مدیر گروه معارف اسلامی واحد تهران جنوب به عنوان مدیر گروه برتر انتخاب شد.

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۹ کد خبر : ۱۱۷۳۲ دانشکده ها رویدادهای واحد
مدیر گروه معارف اسلامی واحد تهران جنوب به عنوان مدیر گروه برتر انتخاب شد.

دکتر محمد صافحیان عضو هیأت علمی و مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب از سوی دکتر داود رنجبران معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها؛ به عنوان مدیر گروه برتر گروههای معارف اسلامی در دانشگاهها انتخاب شد و لوح تقدیر دریافت کرد.

در بخشی از این لوح سپاس آمده است: " به یمن تلاش هدفمند، برنامه ریزی اصولی، قدرت تعامل و هماهنگی با واحدهای مرتبط دانشگاه، براساس ارزیابی طبق شاخص های آموزشی، پژوهشی، اداری و اجرایی در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ به عنوان مدیر گروه برتر گروههای معارف اسلامی در دانشگاهها انتخاب شده اید، ضمن تقدیم این لوح سپاس برای تعالی هر چه بیشتر، تأثیرگذاری مطلوب و برنامه ریزی برای افق های فرارو برای جنابعالی و همکاران محترم در آن دانشگاه و گروه آرزوی موفقیت داریم. "