برگزاری دومین دوره مراسم انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی

برگزاری دومین دوره مراسم انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی

اطلاعیه دومین دوره مراسم انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی

به نام خدا

به اطلاع دانشجویان عزیز واحد تهران جنوب در تمام مقاطع تحصیلی می رساند که دومین دوره مراسم انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد.

دانشجویان گرامی جهت شرکت در این برنامه ضمن مطالعه شرایط و ضوابط زیر و در صورتی که حائز شرایط زیر باشند می توانند با مراجهه به دفاتر امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده خود و یا مراجعه به اینجا فرمهای مربوط را دریافت و پس از تکمیل به همراه مدارک و مستندات مورد نیاز حراکثر تا تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۹۶ به دفاتر ادارات دانشجویی و فرهنگی دانشکده خود تحویل دهند.

بر اساس آئین نامه ارسالی از سازمان مرکزی دانشگاه، دانشجویان شرکت کننده در دومین دوره انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه واحد تهران جنوب می بایست واجد شرایط زیر باشند؛

1. دانشجویانی که حداقل نیمی از واحدهای درسی خود را بر اساس سرفصل مصوب رشته و مقطع تحصیلی با کسب میانگین کل مشروحه زیر گذرانده باشند، می توانند در این رقابت شرکت نمایند.
    • مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته با میانگین کل ۱۸
    • کارشناسی ارشد با میانگین کل ۱۷
    • دکترای تخصصی با میانگین کل ۱۷
  2. علاوه بر دارا بودن شرایط بند ۱، کسب حداقل امتیاز از امتیازات علمی (آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، رعایت شئونات دانشجویی) و کسب حداقل ۵۰ امتیاز از امتیاز کل مندرج در آئین نامه برای شرکت در این رقابت الزامی است.
  3. دانشجویان در هر مقطع تحصیلی تنها یک بار می توانند به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب و معرفی گردند.
  4. دانشجوی نمونه بایستی در هر سه بخش مورد بررسی حداقل امتیازات مورد نظر را کسب کرده باشد و امتیازات یک بخش نمی تواند بخش دیگر را پوشش دهد.
  5. دانشجویان دارای سابقه محکومیت در شورای انضباطی دانشگاه و یا مراجع قانونی ذیربط امکان شرکت در این رقابت را ندارند.
  6. ارائه گواهی یا تاییدیه برای کلیه فعالیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی ضروری است و صرفاً فعالیت های صورت گرفته در طی دوره مقطع تحصیلی فعلی دانشجو ملاک محاسبه و امتیازبندی قرار می گیرد.
  7. گذراندن آزمون جامع و داشتن مدرک زبان ( EPT ) و یا هر یک از آزمون های استاندارد زبان انگلیسی برای شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه در مقطع دکتری تخصصی ( PhD ) الزامی است.
  8. دانشجویان مقطع دکتری تخصصی (پژوهش محور) نیز می توانند در جشنواره دانشجوی نمونه شرکت نمایند. شرط ورود به جشنواره، پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با EP حداقل ۰.۵ در همان مقطع تحصیلی است.
  9. ارائه هرگونه مدارک علمی، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و... توسط دانشجویان برای بررسی و امتیازدهی میبایستی حتماً قانونی و قابل دفاع و مستند باشد. مدارک فاقد شرایط فوق به هیچ عنوان بررسی نمی گردد.
  10. برای دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی و تمام گروه های آموزشی، کسب حداقل معدل ۱۶ در مقطع تحصیلی پیشین نیز الزامی است.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل