دیدار ریاست، معاون و برخی از مسئولین و مدیران پژوهشی واحد با اعضای تیم رباتیک

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در دیدار با اعضای تیم رباتیک دانشجویی واحد: * تمرکز و توجه به حوزه پژوهش و فناوری خصوصاً در بحث رباتیک بسیار ارزشمند است که امیدواریم بتوانیم اینگونه فعالیت ها و دستاوردهای دانشجویی را به سمت اقتصاد دانش بنیان سوق دهیم.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تهران جنوب، به همت دفتر ارتباط با صنعت حوزه معاونت پژوهش و فناوری جلسۀ دیدار ریاست واحد با استاد راهنما و اعضای تیم رباتیک، معاون پژوهش و فناوری، ریاست و معاون پژوهش و فناوری دانشکده فنی و مهندسی، مدیرکل دفتر خدمات پژوهشی و تولید علم، و مدیر دفتر ارتباط با صنعت واحد تهران جنوب در اتاق جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

برپایه این گزارش، تیم رباتیک واحد تهران جنوب که در دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران (IRAN OPEN 2017) خوش درخشید و به مقام سومی دست یافت، مورد استقبال و تجلیل ریاست و مسئولین واحد قرار گرفت.
دکتر بهروز دانشیان رئیس واحد تهران جنوب در این جلسه با اشاره به لزوم تشویق دانشجویان و نخبگان بیان کرد: اغلب نخبگان کشور برای به دست آوردن پول یا سرمایه بیشتر کشور را ترک نمی کنند بلکه کمبود و یا عدم تجهیزات لازم جهت فعالیت های علمی موجب دلسردی آنها می شود که ما مسئولین موظف هستیم تا در حد توان امکانات لازم را در اختیارشان قرار دهیم.
دکتر دانشیان با استماع مشکلات و معظلات پیش رو ارتقای تیم رباتیک واحد دستور برگزاری اردوی علمی و شرکت در کارگاه های مرتبط را برای اعضای تیم صادر کرد و ابراز امیدواری نمود با حمایت همه جانبه از دانشجویان نخبه ی واحد بتوانیم گام های بعدی را جهت کسب مقام های شایسته تر برداریم.
در پایان با اعطای لوح تقدیر به استاد راهنما، ریاست دانشکده فنی و مهندسی و اعضای تیم رباتیک IRSE قدردانی به عمل آمد.