در رقابت های انتخابی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی جوانان - تهران دانشجوی واحد تهران جنوب در مسابقات انتخابی تیم های ملی خوش درخشید.

۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۷ کد خبر : ۱۱۶۱۵ دانشکده ها رویدادهای واحد

امیر محمد نوروزی دانشجوی واحد تهران جنوب در رشته حسابداری - حسابرسی توانست با کشتی های خوب خود عنوان فنی ترین کشتی گیر مسابقات را کسب نماید. به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تهران جنوب، رقابت های انتخابی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی جوانان روزهای ۱۷ و ۱۸ فروردین ماه در محل خانه کشتی شماره ۲ تهران برگزار شد. برپایه این گزارش، پیکارهای انتخابی تیم کشتی فرنگی با حضور ۷۷ کشتی گیر از ۲۰ استان در قالب ۲۱ تیم با انجام ۱۲۸ کشتی پیگیری شد که در وزن ۹۶ کیلوگرم امیر محمد نوروزی دانشجوی واحد تهران جنوب موفق به کسب مقام قهرمانی این دوره از مسابقات شد. شایان ذکر است رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی جوانان آسیا طی روزهای ۲۵ تا ۲۸ خرداد ماه سال ۹۶ در کشور چین تایپه و رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی جوانان جهان نیز طی روزهای دهم تا شانزدهم مرداد ماه سال ۹۶ در کشور فنلاند برگزار می‌شود.