هفتمین و آخرین جلسه از هم اندیشی های سال ۹۵

۲۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۴ کد خبر : ۱۱۵۹۶ دانشکده ها رویدادهای واحد اخبار بانوان فرهیخته
هفتمین و آخرین جلسه از هم اندیشی های سال ۹۵
هفتمین و آخرین جلسه از هم اندیشی های سال ۹۵ بانوان فرهیخته تهران جنوب با حال و هوایی متفاوت از سایر جلسات روز یکشنبه ۹۵/۱۲/۲۲ در دانشکده فنی برگزار شد. این جلسه با پیام نماینده مقام معظم رهبری حاج آقا گل محمدی آغاز شد. ایشان با اشاره به آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران تاکید کردند که با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال ، از هر آنچه دوست دارید و برایتان عزیز است انفاق کنید. همچون حضرت زهرا (س) که پیراهن عروسی خود را به پیرزن نیازمندی که به در خانه شان آمده بود بخشیدند. در ادامه با همکاری خانمها امیری و ابراهیمی مقرر شد که مراحل پیش ثبت نام بانوان برای استفاده از سالن تربیت بدنی فنی صورت گیرد. جلسه با قرائت شعر خلقت زن سروده دکتر فرانک فیضی به مناسبت میلاد با سعادت فاطمه زهرا(س) ادامه یافت. از سایر برنامه های ویژه این جلسه میتوان به تفال از دیوان حضرت حافظ، ذکر دعا و نیایش دسته جمعی، پذیرایی و اهدای هدایا و گرفتن عکس دسته جمعی اشاره نمود.