برگزاری جشن تکلیف فرزندان استادان و کارکنان واحد تهران جنوب

برگزاری جشن تکلیف فرزندان استادان و کارکنان واحد تهران جنوب

حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران جنوب بار دیگر زمینه را برای بندگان خوب خدا مساعد ساخت تا این نو نهالان باغ ایمان آغاز فصل عبودیت و پذیرش مسئولیت تکلیف شان را در ۱۶ اسفند سال ۱۳۹۵ جشن بگیرند. مراسم روح‌بخش و پرطراوت جشن تکلیفباحضور بیش از ۳۰ نفر از فرزندان استادان و کارکنان واحد که به سن تکلیف رسیده اندبا حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا گل محمدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد، دکتر فائزه درمان معاون دانشجویی و فرهنگی و جمعی از مسئولین و خانواده های استادان و کارکنان در سالن آمفی تئاتر دانشکده هنر و معماری برگزار شد.

آغازاین محفل آسمانی با تلاوت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران شروع شد. موضوع اصلی برنامه این بود که: یکی از وظایف کسانی که به سن تکلیف میرسند این است که باید ضمن دانستن اصول دین و فروع دین امام عصر و زمان خود را بشناسند و مجری برنامه با مطرح نمودن سوالات و پاسخ گرفتن از مکلفین برنامه را زیبا و جالب تر نموده بود.
سپس نمایش پند آمیزی توسط گروه نمایش به اجرا گذاشته شد. ختم کننده ی برنامه جشن عبادت برگزاری مسابقه و اهدای جوایز به برندگان و همچنین برش کیک مربوط به جشن فوق بود.

لازم به ذکر است در این مراسم از مکلفین شرکت کننده در این جشن با اهداء لوح تقدیر از سوی دکتر بهروز دانشیان ریاست واحد جوایزی ارزنده استقبال شد.این محفل معنوی و آسمانی با دعای سلامتی امام مهدی (عج) به پایان رسید.