جلسه ششم هم اندیشی آسیب شناسی محیط کار

۲۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۹:۴۰ کد : ۱۱۵۵۸ دانشکده ها رویدادهای واحد اخبار بانوان فرهیخته
جلسه ششم هم اندیشی آسیب شناسی محیط کار

جلسه ششم هم اندیشی آسیب شناسی محیط کار روز یکشنبه از ساعت ۳۰ :۱۲ الی ۳۰ : ۱۳ د ر دانشکده فنی برگزار شد. در نیمه اول جلسه مستندات پزشکی و روانشناسی مربوط به بدخلقیهای تکرار شونده در برهه زمانی خاص بانوان ارائه شد. سپس راهکارهای مقابله با آن از طریق آگاهی و توجه به جسم، انجام تمرینها و نرمشهای مداوم جهت بالابردن توان جسمانی و ارائه چند پیشنهاد جهت تغذیه سالم و همچنین گوش سپردن به موسیقی آرامش بخش طبیعت در اختیار اعضای جلسه قرار گرفت.

نیمه دوم جلسه به سخنرانی خانم صالح فکر اختصاص یافت که جهت بالابردن روحیه و نشاط همگانی پیشنهاد استفاده از سالن ورزشی دانشکده فنی را داشتند. این پیشنهاد مورد نظرسنجی قرار گرفت و مقرر شد اعضا تا جلسه آینده (یکشنبه ۲۲ اسفند) شرایط و زیرساختها را بررسی کرده و اطلاعات اولیه و لازم را در این خصوص بدست آورند. این درخواست در صورتی که از نظر مقررات موجود در دانشکده ایرادی نداشته باشد و راهکارهای معقول و منطقی آن ارائه شود به اطلاع رئیس محترم واحد خواهد رسید.