دیدار دکتر دانشیان با جمعی از کارکنان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی واحد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دکتر بهروز دانشیان رئیس واحد تهران جنوب با جمعی از کارکنان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی این واحد دانشگاهی دیدار کرد.
دیدار دکتر دانشیان با جمعی از کارکنان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی واحد

در این مراسم که با حضور دکتر بهروز دانشیان رئیس واحد تهران جنوب، دکتر جعفر اسدپور مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر کیامرث فتحی معاون اداری و مالی، دکتر امینه احمدی رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، مسئولین و جمعی از کارکنان این دانشکده برگزار شد؛ دکتر دانشیان ضمن عرض سلام و آرزوی توفیق روزافزون برای تمام همکاران گفت: برای بنده افتخار بزرگی است که مسئولیت دانشگاهی بزرگ و جامع را به بنده دادند و جا دارد که از اعتماد جناب آقای دکتر میرزاده ریاست عالیه دانشگاه تشکر کنم و یادی از تمامی رؤسای قبلی این دانشگاه داشته باشم از جمله برادر بزرگوارم دکتر احمد شمس که در این واحد خیلی زحمت کشیدند و تلاش های آنها باعث شد که تهران جنوب خوش نام باشد.

وی ادامه داد؛ در حال حاضر تهران جنوب درگیر بزرگترین تجمیع دانشگاه آزاد اسلامی است و یکی از خواسته های ریاست عالیه دانشگاه از بنده همین است و به لطف خدا این کار در حال انجام است. در طرح تجمیع قرار است حدود ۲۵۰ هزار مترمربع ساخت و ساز شود و در واقع یک شهرک باید ساخته شود و ممکن است ۱۰ سال به طول بیانجامد و واحد تهران جنوب وارد یک برهه استقامتی و برنامه ریزی شده می شود و من در تلاشم که تا قبل از پایان سال مراسم کلنگ زنی را داشته باشیم و بتوانیم عملاً این پروژه عظیم را شروع کنیم.

ایشان ادامه داد، در این واحد دانشگاهی استادان و دانشجویان نخبه، مخترع و پژوهشگر برتر بسیاری حضور دارند که می توانند باعث ارتقاء واحد شوند و ما باید از آنها حمایت ویژه داشته باشیم.

وی بیان کرد: من در تلاشم که اولین پژوهشکده دانشگاه آزاد اسلامی در بین واحدهای دانشگاهی را در تهران جنوب افتتاح کنم تا بتوانیم از استادان واحد بعنوان سرمایه های ارزشمند در جهت رشد و تعالی آن بهره مند شویم.

وی در پایان بیان داشت: از شما همکاران گرامی هم تقاضا دارم همیار مسئولان واحد باشید تا با اعتماد به یکدیگر بتوانیم سرافرازی و سربلندی را برای خانواده بزرگ واحد تهران جنوب به ارمغان بیاوریم.