حضور دکتر بهروز دانشیان نماینده دانشگاه در تشکلهای سیاسی استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی

۲۵ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۲ کد خبر : ۱۱۴۳۴ دانشکده ها رویدادهای واحد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تهران جنوب، نشست هم اندیشی تشکل های اسلامی سیاسی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با حضور دکتر بهروز دانشیان نماینده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در هیأت نظارت بر تشکل های اسلامی سیاسی استادان آذربایجان شرقی و مهندس امیر پروال نماینده ریاست عالیه دانشگاه در هیأت نظارت بر تشکل های دانشجویی آذربایجان شرقی در سالن کنفرانس واحد بناب برگزار شد.

نماینده دکتر میرزاده در هیأت نظارت بر تشکل های اسلامی سیاسی اساتید استان، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه و ایام شهادت دردانه حضرت رسول اکرم (ص)، از حضور گسترده و پرشور دانشگاهیان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن قدردانی کرد که با این حضور حماسی، پاسخ مناسبی به یاوه گویی های استکبار جهانی و آمریکا دادند.

دکتر بهروز دانشیان از احساس مسئولیت اعضای هیأت علمی واحد بناب در مشارکت برنامه های توسعه ای دانشگاه قدردانی نمود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با اشاره به نقش برجسته حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) در توسعه کشور و تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی، انتصاب دکتر علی اکبر ولایتی به عنوان رییس هیأت موسس دانشگاه آزاد اسلامی توسط مقام معظم رهبری و انتخاب ایشان به عنوان رییس هیات امناء دانشگاه را تبریک گفت و افزود: «این انتصاب نشان از اهمیت این دانشگاه در توسعه آموزش عالی و حساسیت مقام معظم رهبری نسبت به آینده این دانشگاه می باشد و با حضور ایشان قطعاً دانشگاه پله های ترقی را پرشتاب خواهد پیمود.»

دکتر دانشیان با اشاره به مسائل سیاسی روز، عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را ثمره ایثار و جان فشانی های شهداء و جانبازان غیور این مرز و بوم دانست و گفت: «دانشمندان و مجاهدان عرصه علم نیز همانند شهدای عزیز ما، نقش بسزایی در اقتدار و شوکت این مملکت دارند و شبانه روز برای اعتلای همه جانبه کشور تلاش می کنند.»

دکتر بهروز دانشیان افزود: «قدرت هر کشور، نشأت گرفته از دانش آن کشور است، اگر ایران، پیشرفته ترین تسلیحات نظامی را داراست، این نشان دهنده سطح بالای علمی و وجود نخبگان علمی در این کشور است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ادامه داد: «امنیت مثال زدنی ایران اسلامی، یکی از ثمرات این انقلاب و نعمت ولایت فقیه است و حتی آمریکا و کشورهای اروپایی نیز از این امنیت بی بهره هستند.»

وی گفت: «مسئولیت امنیت هر کشوری، مستقیماً مربوط به فرمانده کل قوای آن است، و امنیت ایران، نشان دهنده تدابیر و قدرت بی نظیر مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده کل قوا می باشد.»

دکتر بهروز دانشیان با اشاره به نقش برجسته اساتید در مسائل سیاسی گفت: «اساتید دانشگاه به ویژه اعضای تشکل ها باید در برابر مسائل سیاسی عکس العمل مناسبی نشان دهند و در برابر تحرکات سیاسی بی تفاوت نباشند.»

وی ادامه داد: «با توجه به تخصص های اساتید، باید کارگروه های تخصصی پژوهشی، سیاسی، فرهنگی و... تشکیل شود تا فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی در آنها انجام شده و این تشکل ها باید به تشکل های مطالبه گرایانه تبدیل شوند.»

دکتر دانشیان، دید مثبت و حمایت های وافر رئیس واحد بناب را بستر مناسبی برای این فعالیت ها عنوان کرد و از اساتید این واحد دانشگاهی خواست تا با جذب اعضای بییشتر و گسترش فعالیت های خود، هیأت رئیسه واحد را در پیشبرد اهداف علمی و سیاسی دانشگاه یاری نمایند.

رئیس واحد بناب دکتر سیدعبداله حجتی نیز در ابتدای جلسه، ضمن خیر مقدم گویی و ابراز خرسندی از تشکیل چنین نشستی در واحد بناب، حمایت های دکتر میرزاده در سازمان و حمایت های دکتر انگجی و دکتر دانشیان از این تشکل ها را فرصت بسیار مناسبی دانست و از دبیران تشکل ها خواست تا با فعالیت بیشتر خود و آسیب شناسی در این زمینه، به توسعه علم و مسائل اجتماعی مبتنی بر ارزش های اسلامی و معیارهای دینی در چارچوب قوانین نظام جمهوری اسلامی در بین دانشگاهیان کمک نمایند.

در پایان جلسه، انتخابات هیأت مرکزی تشکل سیاسی اسلامی پیروان خط امام اساتید واحد بناب برگزار شد که پنج نفر اعضای اصلی و دو نفر به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند و مهندس امیر پروال از برنامه ریزی برای برگزاری انتخابات تشکل های دانشجویی واحد بناب در آینده ای نزدیک خبر داد.