نتایج دوره‌های بدون آزمون کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

۱۹ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۹ کد خبر : ۱۱۴۰۶ آموزشی دانشکده ها اطلاعیه ها
نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی‌ارشد۹۵( ویژه فارغ التحصیلان ممتاز مقطع کارشناسی) دانشگاه آزاد اسلامی و رتبه های اول و دوم مقطع کارشناسی شرکت‌کننده در آزمون کارشناسی ارشد ۹۵ این دانشگاه اعلام شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی‌ارشد ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی و رتبه‌های اول و دوم مقطع کارشناسی شرکت‌کننده در آزمون کارشناسی‌ارشد ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. داوطلبان می‌توانند به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com مراجعه کنند و از نتایج آزمون خود اطلاع یابند. همچنین پذیرفته‌شدگان می‌توانند از ساعت ۱۶ امروز سه‌شنبه به پورتال این مرکز به نشانیsanjesh.iau.ac.ir مراجعه کنند و با دریافت راهنمای ثبت‌نام از مدارک لازم برای ثبت‌نام مطلع شوند. همچنین بازیابی شماره داوطلبی و پرونده از طریق شماره تلفن گویای ۴۷۴۳ و شماره‌گیری کلید شماره ۳ فراهم است.