پیام تسلیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت ضایعه تأسف بار رحلت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی بنیانگذار شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی

ضایعه تأسف بار رحلت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی بنیانگذار شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی که از دستاوردهای زندگی پر فراز و نشیب آن عزیز سفر کرده است سبب تألم و تأثر خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی گشت...

‌پیام تسلیت هیأت رئیسه، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت ضایعه تأسف بار رحلت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی بنیانگذار شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی

‎انا لله و انا الیه راجعون

‎ ضایعه تأسف بار رحلت حضرت آیت الله العظمی هاشمی رفسنجانی بنیانگذار شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی که از دستاوردهای زندگی پر فراز و نشیب آن عزیز سفر کرده است سبب تألم و تأثر خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی گشت.
‎بی شک نتایج پربار اقدامات و دستاوردهای آن یار دیرین امام و انقلاب و همگام مقام معظم رهبری در سنگرهای مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی علی الخصوص دانشگاه آزاد اسلامی با تربیت دهها هزار نیروی کار متخصص، سالهای سال منشاء اثر در مسیر پرتلألؤ کشور عزیزمان خواهد بود. ما به عنوان عضوی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تسلیت مجدد این فقدان با تلاش روزافزون در اعتلای آرمان های دانشگاه قدردان مساعی و مجاهدت ستودنی آن یار نستوه و فرزانه خواهیم بود.

‎هیأت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران جنوب