نشست صمیمی پژوهشگران و برگزیدگان هفته پژوهش با ریاست واحد تهران جنوب

نشست صمیمی پژوهشگران و برگزیدگان هفته پژوهش با ریاست واحد تهران جنوب

نشست صمیمی پژوهشگران و برگزیدگان هفته پژوهش با ریاست واحد تهران جنوب به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تهران جنوب، نشست و دیدار پژوهشگران و برگزیدگان با رئیس واحد تهران جنوب با حضور معاون پژوهشی دکتر شیخان، دکتر فضائلی معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان و جمعی از پژوهشگران برتر در سالن جلسات حوزه ریاست واحد تهران جنوب برگزار شد. برپایه این گزارش، در ابتدای این نشست دکتر شیخان گزارش کوتاهی از روند فعالیت های جاری معاونت پژوهشی واحد ارائه نمود و سپس برنامه های آینده معاونت را بیان کرد. شیخان هدف از برگزاری نشست را تقدیر از مساعی محققین و استماع مشکلات ایشان و نیز اتخاذ راهکارهایی در جهت تسهیل در روندهای پژوهشی دانست و بیان داشت: بهره¬مندی از نظرات نخبگان دانشگاهی به منظور تدوین سیاست¬های پژوهشی و هدفمند نمودن تحقیقات از مهمترین اهداف برگزاری این نشست است. در ادامه این نشست مباحثی در رابطه با شناخت نقاط قوت دانشگاه جهت تأسیس ۲ پژوهشکده، حمایت از محققین با هدف توسعه زمینه¬های تحقیقاتی و تجاری¬سازی دستاوردها و نیز هدفمند نمودن پایان نامه¬های تحصیلات تکمیلی مطرح و مقرر شد از طریق تشکیل کمیته تخصصی با حضور اساتید صاحب نظر، نقاط قوت دانشگاه شناسایی شده و مقدمات تأسیس ۲ پژوهشکده فراهم شود.