جلسه هیئت‌ رئیسه واحد تهران جنوب روز دوشنبه مورخ ۱۳/‏۱۰/‏۹۵‬

جلسه هیئت‌ رئیسه واحد تهران جنوب روز دوشنبه مورخ ۱۳/‏۱۰/‏۹۵‬

به گزارش روابط عمومی واحد جلسه هیئت رئیسه واحد تهران جنوب روز دوشنبه مورخ ۱۳/‏۱۰/‏۹۵‬ با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید رأس ساعت ۱۴:۰۰ در محل دفتر ریاست محترم واحد تشکیل شد.

ابتدا جناب آقای دکتر دانشیان سرپرست محترم واحد ضمن عرض خیرمقدم و آرزوی توفیق، خواستار دقت در تصمیم‌گیری‌ها جهت مثمر ثمر بودن آن‌ها در ارتقاء واحد شد. ایشان پیشرفت عملیات عمرانی و شروع جانمایی در زمین مربوط به تجمیع واحد را تشریح نموده و گفت: باید تلاش کنیم تا تحولات عظیمی در عرصه عمرانی و استقرار ساختمان‌های واحد را فراهم آوریم. چرا که تجمیع واحد موجبات رفاه حال دانشجویان ازجمله بهره‌برداری مفید از امکانات تحصیلی، دسترسی آسان به امور اداری و آموزشی، جلوگیری از ترددهای کمتر و صرفه‌جویی در هزینه‌ها را فراهم می کند و ارتقاء جایگاه واقعی واحد تهران جنوب به عنوان قطب علمی پس از سال‌ها وعده به صورت عملیاتی درخواهد آمد و تحقق این اهداف را درگرو عملکرد تیمی معاونین و روسای دانشکده‌ها عنوان کرد.

در ادامه جناب آقای دکتر فضائلی سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان به ارائه عملکرد این حوزه در بخش طرح های سرمایه گذاری، دوره آموزش های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت و کلیاتی در خصوص پیش بینی بودجه سال ۱۳۹۶ واحد را تشریح کرد و در ادامه براساس دستور جلسه موارد پیشنهادی توسط معاونین و رؤسای محترم دانشکده ها اعم از نحوه برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت کارکنان و اعضای هیأت علمی، مشکلات ثبت نام و شبکه های اینترنتی دانشکده ها، برخی از مسائل آموزشی و پژوهشی واحد مطرح و اتخاذ تصمیم شد.