معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج متاخرین مصاحبه آزمون دکتری تخصصی و دوره‌های بدون آزمون و پژوهش‌محور و آزمون اختصاصی واحدهای بین‌الملل و برون‌مرزی ۹۵ از ساعت ۱۶ امروز خبر داد. دکتر حسین‌زاده لطفی با اشاره به اعلام نتایج متاخرین مصاحبه آزمون دکتری تخصصی و دوره‌های بدون آزمون و پژوهش‌محور و آزمون اختصاصی واحدهای بین‌الملل و برون‌مرزی ۹۵ از ساعت ۱۶ امروز گفت: داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.net از نتایج خود آگاه شوند. وی افزود: داوطلبان می‌توانند برای بازیابی شماره داوطلبی و پرونده از طریق شماره تلفن گویای ۴۷۴۳ و شماره‌گیری کلید ۳ اقدام کنند. حسین‌زاده لطفی در خصوص زمان ثبت‌نام این دسته از پذیرفته‌شدگان گفت: پذیرفته‌شدگان می‌توانند در طی روزهای ۲۵ تا ۲۶ دی ماه نسبت به انجام ثبت‌نام اقدام کنند.