نشست ریاست واحد تهران جنوب با مسئولین وب سایت ستاد و دانشکده های واحد

به گزارش روابط عمومی تهران جنوب با عنایت به اهتمام و توجه ویژه ریاست واحد به امر اطلاع‌رسانی و فناوری اطلاعات جلسه هم‌اندیشی همکاران اداره وب‌سایت واحد به‌اتفاق رابطین و مسئولان وب‌سایت‌های دانشکده‌ها و معاونت‌ها و با حضور مدیرکل محترم فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیر محترم روابط عمومی واحد برگزار شد.
نشست ریاست واحد تهران جنوب با مسئولین وب سایت ستاد و دانشکده های واحد

به گزارش روابط عمومی تهران جنوب با عنایت به اهتمام و توجه ویژه ریاست واحد به امر اطلاع‌رسانی و فناوری اطلاعات جلسه هم‌اندیشی همکاران اداره وب‌سایت واحد به اتفاق رابطین و مسئولان وب‌سایت‌های دانشکده‌ها و معاونت‌ها و با حضور مدیرکل محترم فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیر محترم روابط عمومی واحد در تاریخ ۷ دی ماه ۹۵ در محل حوزه ریاست واحد برگزار شد. در این نشست جناب آقای دکتر دانشیان ضمن تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی و ارائه مؤثر خدمات از طریق زیرساخت‌های فناوری اطلاعات بلاخص وب‌سایت واحد در جریان مسائل این بخش و جزئیات تغییرات وب‌سایت واحد قرار گرفتند و ازآنجاکه تهران جنوب اولین واحد دانشگاه آزاد اسلامی دارای دامنه و سایت در فضای مجازی بوده و از نخستین روزهای فعالیت اینترنت در ایران با آدرس Http://azad.ac.ir در این فضا حضورداشته از تلاش‌های صورت گرفته درزمینهٔ ارتقاء جایگاه سایت واحد تقدیر و حمایت نمودند. وب‌سایت واحد تهران جنوب در سال ۲۰۱۶ طبق نظام رتبه‌بندی بین‌المللی وبومتریکس اسپانیا دارای رتبه سوم در بین کل واحدهای دانشگاه‌های آزاد اسلامی و حائز رتبه ۳۱ در بین بیش از ۵۸۲ دانشگاه، پژوهشگاه و مراکز تحقیقاتی کشور می‌باشد که در جهت اعتلای این جایگاه تغییرات وسیعی نیز در دستور کار قرار دارد. امید است با حمایت جناب آقای دکتر دانشیان این نهال رو به رشد به حد اعلاء سربلندی رسیده و بیش‌ازپیش بر افتخارات واحد تهران جنوب بیافزاید.