برگزاری کارگاه مجازی یکروزه «بررسی و تحلیل فرهنگ از دیدگاه نظرات نوین فرهنگی» در واحد تهران جنوب

کارگاه مجازی یکروزه «بررسی و تحلیل فرهنگ از دیدگاه نظرات نوین فرهنگی» به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و با همکاری واحد الکترونیکی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، کارگاه مجازی بررسی و تحلیل فرهنگ از دیدگاه نظرات نوین فرهنگی به‌صورت مجازی (الکترونیکی) و باهدف ارتقای رتبه علمی استادان و توانمندسازی کارکنان در انجام امور محوله به مدت ۸ ساعت و به مدت یک روز برگزار شد.

این کارگاه ویژه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ۱۳۰۰ نفری به صورت آنلاین و حضوری در دانشکده هنر و معماری واحد تهران جنوب برگزار شد.

این دوره با تدریس همزمان سه استاد برجسته در حوزه مدیریت فرهنگی، دکتر اسماعیل کاوسی دانشیار مدیریت فرهنگی، دکتر محسن عامری استادیار مدیریت فرهنگی و دکتر مستوره عزت‌زاده استادیار مدیریت رسانه در سه حوزه «پارادایم‌های فرهنگی، نظریه‌های مدرنیته و نظریه‌های پست‌مدرنیسم» در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

کاوسی با توجه به دوره‌های علم‌شناسی از عصر ارسطو تاکنون سخنان کوتاهی را در قالب چهار دوره و دیدگاه حاکم بر عصر جدید یعنی دیدگاه پارادایمیک بیان کرد.

وی در ادامه مفاهیم اجزاء پارادایم را مطرح کرد و با معرفی پارادایم‌های مدرنیته و پست‌مدرنیته به جایگاه روش‌شناسی تحقیقات کیفی و نقش آن در تولید نظریات نوین فرهنگی پرداخت.

سخنران بعدی کارگاه عزت‌زاده هم به معرفی نظریات فرهنگی در قالب پارادایم مدرنیسم پرداخت و سپس توضیحاتی در رابطه با مکاتب مهم مدرنیته نظیر مکتب فرانکفورت، مکتب ساختارگرا، مکتب برنهام را ارائه کرد.

عامری، دیگر سخنران کارگاه یک‌روزه بررسی و تحلیل فرهنگ از دیدگاه نظرات نوین فرهنگی نیز سخنانی درباره پست‌مدرنیته و نظریات و تئوری‌های حاکم بر آن همچون پست‌مدرنیسم، دنیای فرا واقع، پوسته نازک حقیقت و واقعیت مطرح کرد.

نوبت عصر کارگاه هم به مطالعه کاربردی نظریات در مباحث مدیریت فرهنگی اختصاص داشت.