تمدید مهلت ثبت درخواست نقل و انتقالات در سامانه منادا

۰۶ دی ۱۳۹۵ | ۱۰:۲۵ کد خبر : ۱۱۱۱۴ دانشکده ها اطلاعیه ها اسلاید اصلی
به گزارش دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر سید طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، با اعلام این خبر گفت: «با توجه به اینکه چند روز گذشته سامانه منادا با اختلالاتی روبرو بود و برخی از دانشجویان موفق به ثبت درخواست های خود نشدند با موافقت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهلت ثبت درخواست‌ها تا ساعت ۲۴ روز ۱۲ دی تمدید شد.»
تمدید مهلت ثبت درخواست نقل و انتقالات در سامانه منادا

هاشمی افزود: «مهلت تعیین شده به هیچ عنوان تمدید نمی‌شود و نتیجه درخواست‌ها تا ۲۵ ماه جاری در سایت منادا به اطلاع دانشجویان متقاضی مهمانی یا انتقال خواهد رسید.»

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «هدف از راه‌اندازی این سامانه حذف سفر دانشجویان بین واحدهای مبدا و مقصد و کاهش هزینه و مخاطرات سفر آن‌هاست.»

او به دانشجویان توصیه کرد قبل از ثبت درخواست خود در سامانه منادا، راهنمای ثبت‌نام و شیوه‌نامه نقل و انتقالات را به طور کامل مطالعه کنند تا اختلالی در روند ثبت درخواست آن‌ها پیش نیاید.

هاشمی درباره نحوه بررسی درخواست متقاضیان فاقد شرایط گفت: «درخواست این دسته از متقاضیان با توجه به ضوابط اعلام شده در شیوه‌نامه مانند معدل نیمسال قبل، تناسب بین واحد مبدا و مقصد، جنسیت و... بررسی و امتیازبندی می‌شود، بدیهی است که دانشجویان دارای امتیاز بالاتر در اولویت برای نقل و انتقال قرار می‌گیرند.»