گزارش هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاهها

۰۱ دی ۱۳۹۵ | ۰۹:۲۰ کد خبر : ۱۱۰۹۸ پژوهشی دانشکده ها رویدادهای واحد
هفته پژوهش و فناوری سال ۱۳۹۵ با شعار "پژوهش تقاضامحور و تجاری¬سازی فناوری، زیربنای اقتصاد مقاومتی" از تاریخ ۲۴ لغایت ۲۸ آذرماه سال¬جاری با ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه¬ها، در محل سالن¬های ۱۱-۱۰ نمایشگاه بین¬المللی تهران برگزار گردید. در نمایشگاه مذکور، دانشگاه¬های سراسری، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، شرکت¬های دانش¬بنیان، پژوهشگاه¬ها، پژوهشکده¬ها، و مراکز تحقیقاتی به عرضۀ دستاوردهای فناورانه خود پرداختند. در این راستا، واحدهای فناور، و شرکت¬های دانش¬بنیان مرکز رشد واحد تهران جنوب نیز با ارائه دستاوردهای ذیل، حضور پررنگ خود را همچون سنوات گذشته در میان سایر واحدهای دانشگاهی کشور، و با استقرار در میان واحدهای استان تهران ایفا نمودند.
گزارش هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاهها

دستاوردهای ارائه شده:

۱. مینی¬یونیت با قابلیت پرتابل (قابل حمل)، ارائه شده توسط شرکت پارس طب فرینو
۲. یونیت مدل صدف، ارائه شده توسط شرکت پارس طب فرینو
۳. دستگاه کنترل¬کننده برنامه¬پذیر صنعتی- شرکت ویراسامانه زیتون پارسان
۴. دستگاه کنترل برق دیجیتال- شرکت ویرا سامانه زیتون پارسان
۵. سیستم اتوماسیون تهویه مرغداری- شرکت ویراسامانه زیتون پارسان
۶. دستگاه الکترولیت آنالایزر- شرکت پرهام پژوهش ایساتیس
۷. تولید نرم¬افزارهای کاربردی(حسابداری، انبارداری)، و پروژه¬های موبایلی( اندروید و IOS) توسط شرکت دانش¬بنیان مهندسی نرم¬افزاری جهان پردازش البرز با برند تجاری7 IPA