مهلت ثبت نام عتبات دانشگاهیان تا۵ دی ماه تمدید شد

حجت الاسلام والمسلمین فقیهی از تمدید مهلت ثبت نام عتبات دانشگاهیان با توجه به استقبال دانشجویان تا 5 دی ماه خبر داد.
مهلت ثبت نام عتبات دانشگاهیان تا۵ دی ماه تمدید شد

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (مأوا)، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا فقیهی رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: از هفته گذشته تاکنون بیش از ۵۶ هزارنفر از دانشگاهیان متقاضی اعزام شانزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان در سایت لبیک ثبت نام کرده اند.

وی با اشاره به تقاضای دانشگاهیان در ثبت نام شانزدهمین دوره عتبات، ادامه داد: با توجه به این استقبال مهلت ثبت نام تا۵دی ماه در سایتwww.labbayk.ir تمدید می شود.

رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: این دوره از ابتدای بهمن ماه سال جاری شروع و تا پایان فروردین ماه ادامه دارد.

فقیهی بیان کرد: به محض اینکه زمان ثبت نام به پایان رسید، قرعه کشی انجام شده و از طریق سایت لبیک و ارسال پیامک به برگزیدگان اطلاع رسانی می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به سایت لبیک و لینک http://samane.labbayk.ir مراجعه نمایند.