دوازدهمین سمینار بین المللی علوم و تکنولوژی پلیمر (ISPST2016) با همکاری پژوهشگاه پلیمر و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی

۱۶ آبان ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۰ کد : ۱۰۹۴۶ رویدادهای واحد
دوازدهمین سمینار بین المللی علوم و تکنولوژی پلیمر  (ISPST2016) با همکاری پژوهشگاه پلیمر و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی

دوازدهمین سمینار بین المللی علوم و تکنولوژی پلیمر ( ISPST ) با مشارکت پژوهشگاه پلیمر ایران ، بزرگترین دانشگاه های ایران نظیر دانشگاه تهران، شریف، امیر کبیر، تربیت مدرس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و دانشگاههایی از کشورهای ایتالیا، آلمان، آمریکا، استرالیا، سنگاپور، کانادا، چین و نروژ؛ در محل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بر پایه این گزارش، در این همایش که با حضور دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سمینار، دکتر نکومنش رئیس پژوهشگاه پلیمر و دبیر علمی و دکتر احسانی معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی و دبیر اجرایی سمینار برگزار شد.

دکتر حمید میرزاده، رئیس دوازدهمین سمینار بین المللی علوم و تکنولوژی پلیمر، در ابتدای سخنانش به رتبه جهانی تولید علم در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: " رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در چهار سال اخیر رشد بسزایی داشته و امروز این دانشگاه توانسته با کسب رتبه ۱۶۲ جزء ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گیرد."

در ادامه، دکتر نکومنش ضمن تشکر و قدردانی از تمامی شخصیت های علمی، دانش پژوهان و دانشمندان و همچنین از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مجری و برگزار کننده این سمینار گفت: کار کارشناسی بر روی تمامی مقالات که از دانشگاه ها و مراکز معتبر علمی به دبیر خانه این سمینار ارسال شده است، صورت گرفت و تمامی مراحل داوری و پذیرش به صورت علمی بوده است. وی با اشاره به نحوه داوری و انتخاب مقالات برتر و برگزیده گفت: کار ارزیابی و بررسی مقالات توسط یک کارگروه داوری قوی انجام و در این میان مقالات ارزشمند و برجسته انتخاب و به صورت شفاهی یا پوستر در مدت ۴ روز از دوازدهم آبان ماه ارائه شد.

نکومنش ادامه داد: از ۷۴۲ مقاله ارائه شده به دبیرخانه این سمینار، ۱۳۳ مقاله به صورت شفاهی (۱۰ مقاله مربوط به کشورهای خارجی شرکت کننده در سمینار)، ۵۵۱ مقاله به صورت پوستر ارائه و ۵۸ مقاله نیز رد شد. همچنین ۱۴ نفر به عنوان سخنران اصلی و کلیدی حضور پیدا کردند.

گفتنی است، پیشنهاد برپایی این سمینار توسط واحد تهران جنوب بوده و این واحد دانشگاهی به عنوان قطب فنی در دانشگاه آزاد اسلامی؛ اولین دانشگاهی است که گرایش مهندسی شیمی – پلیمر را ایجاد کرده است و اعضای هیات علمی برجسته این رشته در واحد تهران جنوب کمیته علمی این سمینار را همراهی کردند.

همچنین طراحی قالب، پشتیبانی و راه اندازی سایت اینترنتی سمینار که امور مربوط به دریافت مقالات، ارجاع مقالات به بررسی کنندده فنی، دریافت و ارجاع از بررسی کننده فنی به سرگروههای تخصصی، معرفی ۳۱۳ داور به سیستم، دریافت نتایج از سرگروهها و اطلاع رسانی به نویسندگان درخصوص پذیرش یا رد مقالات، تهیه CD مولتی مدیا با استفاده از آخرین تکنولوژی روز دنیا، دریافت مکاتبات الکترونیکی کاربران و دسته بندی و ارجاع آنها به بخش های مربوطه، تهیه خروجی نهایی از اطلاعات جهت درج در کتاب سمینار و ... توسط اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب انجام پذیرفت.

در پایان مقرر شد سیزدهمین سمینار بین المللی پلیمر در سال ۲۰۱۸ به میزبانی دانشگاه امیرکبیر برگزار شود.

( ۱ )