اولین نشست مدیران دانشکده حقوق وعلوم سیاسی با دانشجویان

اولین نشست مدیران دانشکده حقوق وعلوم سیاسی با دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته های حقوق (تمامی گرایش ها)

۰۸ آبان ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۳ کد : ۱۰۹۱۷ دانشکده ها رویدادهای واحد

جلسات استقبال از دانشجویان ورودی مهرماه ۹۵ دانشکده حقوق و علوم سیاسی با هدف ایجاد تعامل سازنده وآشنایی دانشجویان با قوانین و مقررات ومعرفی مسئولین حوزه های مختلف دانشکده در دو نوبت برگزار شد که در نوبت اول دانشجویان مقطع کارشناسی (همه ی رشته ها) حضور داشتند.

در این نشست که برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و با حضور مسئولان و مدیران دانشکده در سالن اجتماعات انجام شد دانشجویان با مسایل فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مورد نیاز خود آشنا شدند.

در این جلسه دکتر مرتضوی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی ضمن تبریک و خوش آمدگویی به حضار نکاتی را بیان نمودند. وی خطاب به دانشجویان با نقل قولی از سقراط حکیم اظهار داشت: زندگی نسنجیده و بدون تامل وتفکر ارزش زیستن ندارد پس آنچه که مهم و تعیین کننده است تفکر و اندیشه است.

وی ضمن بیان تاریخچه ای از روند تشکیل دانشکده، اشاره داشتند که در حال حاضر ما تعداد ۳۵۰۷ دانشجوی فعال داریم که در ۳۱ رشته مشغول به تحصیل هستند و از این تعداد ۱۴۲۴ نفر در مقطع دکتری و ارشد می باشند که بخش عمده را دانشجویان رشته حقوق تشکیل داده اند.

رئیس دانشکده اظهار داشتند: انگیزه اصلی برای تحصیل تنها نباید کسب مدرک باشد. امروزه علم بدون عمل و بدون مهارت و پژوهش ارزش چندانی ندارد. وی با بیان اینکه در جامعه امروزی همه به نوعی در رقابت هستیم افزود: دانشجویان زمانی در این رقابت موفق و پیروز خواهند شد که علاوه بر فراگیری علم، مهارتی نیز کسب کرده باشند.بنابراین ضروری است که در دوران تحصیل خود تنها به دروس تئوری بسنده نکنید.

در ادامه این نشست به ترتیب معاون، مدیر آموزش، پژوهش و فناوری دانشکده و مدیران گروههای آموزشی به بیان توضیحات مورد نیاز دانشجویان در حوزه ی فعالیت های خود پرداختند. خاتمه جلسه به پرسش و پاسخ اختصاص یافت که طی آن مسئولین مربوطه به سوالات حضار پاسخ گفتند.