اولین فارغ التحصیل دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی واحد تهران جنوب از رساله خود دفاع کرد

اولین فارغ التحصیل دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی واحد تهران جنوب  از رساله خود دفاع کرد

نازنین فرزاد دانشجوی دوره دکتری رشته زبان و ادبیات فارسی از رساله خود تحت عنوان «پژوهش تطبیقی در ادبیات پایداری معاصر جهان (با محوریت ایران، اسپانیا، الجزایر، فلسطین و ویتنام)» با راهنمایی آقای دکتر عبدالحسین فرزاد و مشاوره سرکار خانم دکتر امیربانو کریمی دفاع کرد.

داوری این رساله را استادان دکتر نجفدری، دکتر شعبانلو و دکتر ابومحبوب به عهده داشتند.

این جلسه با حضور دکتر احمد محسنی ریاست دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی واحد تهران جنوب، معاون آموزشی، مدیر پژوهشی، مدیر گروه ادبیات فارسی و جمعی از استادان و دانشجویان برگزار شد.