درخواست وام کوتاه مدت (تقسیط) برای ثبت نام نیمسال اول ۱۳۹۶-‍۱۳۹۵

۱۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۸ کد خبر : ۱۰۶۸۹ اخبار دانشجویان اداری مالی رویدادهای واحد
با سلام و ضمن آرزوی موفقیت به شما دانشجوی گرامی، بدینوسیله آغاز مرحله درخواست وام کوتاه مدت (تقسیط) برای ثبت نام نیمسال اول ۱۳۹۶-۱۳۹۵ از تاریخ ۱۵/‫۰۶/‫۱۳۹۵ اعلام می گردد. لازم به ذکر می باشد پس از اتمام اعتبار، به درخواستهای بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

اداره صندوق رفاه دانشجوئی

با سلام و ضمن آرزوی موفقیت به شما دانشجوی گرامی، بدینوسیله آغاز مرحله درخواست وام کوتاه مدت (تقسیط) برای ثبت نام نیمسال اول ۱۳۹۶-۱۳۹۵ از تاریخ ۱۵/‫۰۶/‫ ۱۳۹۵ اعلام می گردد. لازم به ذکر می باشد پس از اتمام اعتبار، به درخواستهای بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

1. دانشجویان ورودی جدید (پذیرش ترم اول سال ۹۵)، دانشجویان مهمان و دانشجویان تحت پوشش بنیاد) مجازبه استفاده از وام کوتاه مدت (تقسیط) نمی باشند.
  2. دانشجویانی که در نیمسال های گذشته از وام کوتاه مدت (تقسیط) استفاده نموده اند، می توانند بدون ارائه سفته و بدون مراجعه حضوری، در قسمت دریافت و پرداخت تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی ( enroll.azad.ac.ir ) جدداً از وام کوتاه مدت تقسیط استفاده نمایند.
  3. دانشجویانی که بدهی اقساط معوق دارند مجاز به ثبت نام ودرخواست وام کوتاه مدت (تقسیط) نخواهند بود و می بایست قبل از ثبت نام ویا تقسیط (حداکثر تا تاریخ ۱۵/‫۰۶/‫۹۵‬ کلیه بدهی اقساط معوق خود را پرداخت نمایند. اقساط معوق وام ویا بدهی تقسیط از طریق سایت enroll.azad.ac.ir در قسمت دریافت و پرداخت تسهیلات صندوق رفاه قابل واریز می باشد.
  4. دانشجویانی که برای اولین بار تمایل به استفاده از وام کوتاه مدت (تقسیط) دارند، قبل از ثبت نام با به همراه داشتن سفته (حداکثر در دو برگ) به صندوق رفاه دانشجوئی دانشکده مراجعه نمایند. (لطفاً سفته های خود را در حضور مسئول مربوطه تکمیل نمایید).

کارشناسی مبلغ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال سفته وکارشناسی ارشد ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال سفته و دانشجویان مقطع دکتری ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال سفته

• هر گونه خط خوردگی سفته را باطل می کند از نوشتن تاریخ ومبلغ روی سفته جدا خودداری نمائید)

**- دانشجویان ترم آخرجهت استفاده از تقسیط علاوه بر ارائه سفته به مبلغ ۱۲۰% مبلغ درخواست وام، ارائه گواهی کسراز حقوق از ضامن ایشان نیز الزامی می باشد.