مکانیزاسیون اینترنتی تسویه حساب مالی دانشجویان

با همت و تلاش فناوری اطلاعات و ارتباطات واحد در راستای تکریم ارباب رجوع وصرفه جویی در وقت وهزینه دانشجویان، طرح مکانیزاسیون اینترنتی تسویه حساب مالی تهیه وتولید گردید. تمامی مراحلی که در زمان تسویه حساب دستی توسط دانشجو انجام می پذیرفت بطور کلی با ثبت زمان ارجاع و مشاهده از طریق سایت Enroll.azad.ac.ir قابل پیگیری می باشد.

مکانیزاسیون اینترنتی تسویه حساب مالی دانشجویان

نکات مهم:

دانشجو می بایست به منظور جلوگیری از بروز هر گونه مشکلی در فرآیند تسویه حساب اینترنتی نسبت به انجام موارد ذیل اقدام نموده و سپس به سایت مراجعه و درخواست تسویه حساب خود را ثبت نماید..

۱- بازگرداندن کتب امانت گرفته شده و تسویه حساب با کتابخانه دانشکده مربوطه

۲- ارایه CD پایان نامه مقطع کارشناسی به کتابخانه دانشکده مربوطه

۳- ارایه CD پایان نامه و سمینارمقطع ( کارشناسی ارشد و دکتری) به کتابخانه دانشکده مربوطه

۴- ارایه صحافی پایان نامه دانشجویان مقطع (کارشناسی ارشد و دکتری) به کتابخانه دانشکده مربوطه

۵- ارائه تمبر و فیش با مبلغ ذکر شده به گروه آموزشی مربوطه جهت درج در پرونده

مبلغ فیش جهت مقطع کارشناسی ۱۵۰/۰۰۰ ریال‌

مبلغ فیش جهت کارشناسی ارشد ۱۷۰/۰۰۰ ریال‌

مبلغ فیش جهت دکتری ۲۹۰/۰۰۰ ریال

۶- مراجعه به امور دانشجویی دانشکده و تحویل کارت دانشجویی ودر صورت داشتن کارت تغذیه تحویل آن به امور دانشجویی و تسویه مبلغ آن شامل ارزش کارت تغذیه و میزان شارژ ریالی آن

۷- اطمینان از عدم بدهی پژوهشی جهت دریافت کمک هزینه از حوزه پژوهشی

۸- اطمینان از عدم بدهی لوازم به آزمایشگاه و کارگاه ها

۹- دانشجویانیکه در مقاطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی درخواست تسویه حساب دارند وهمچنین از وام وزارت علوم استفاده نموده اند می بایست فرم شماره ۱۲ (اطلاعات مقاطع قبلی) را از لینک دانلود فرم شماره ۱۲ دریافت وتکمیل نموده و به صندوق رفاه دانشکده تحویل نماید.