برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تفسیر سوره حجرات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۹ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۵۵۲ دانشجویی فرهنگی
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تفسیر سوره حجرات نمود. گفتنی است برگزاری کارگاه آموزشی فوق الذکر به جهت توانمندسازی، آموزش های کاربردی و ارتقای دانش قرآن کریم در واحد صورت گرفته است. این کارگاه آموزشی در 32 ساعت از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده و پورعباسی از مدرسین کارگاه می باشد. گفتنی است سوره حجرات از سوره های اخلاق محور قرآن کریم است و از ویژگی های بارز آن شمولیت سوره به موضوع سبک زندگی، اخلاق، اجتماع و خانواده است که متناسب با نیاز مخاطب تفسیر می شود.