دفتر ارتباط با صنعت حوزه معاونت پژوهش و فناوری اعلام کرد:

انتخاب غرفه واحد تهران جنوب به عنوان غرفه برتر

۲۴ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۵۴۱ پژوهشی
مرکز تحقیقات فناوری نانو در واحد تهران جنوب در سومین جشنواره فناوری نانو به عنوان غرفه برتر نمایشگاه جشنواره انتخاب شد. هم چنین نانو پاد پارس از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد واحد تهران جنوب عنوان واحد فناور برتر در این نمایشگاه را به خود اختصاص داد.

سومین جشنواره فناوری نانو در دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ های پنجم و ششم خردادماه سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام ( ره ) شهرری برگزارشد.

در این نمایشگاه، مرکز تحقیقات فناوری نانو در واحد تهران جنوب به ریاست دکتر لاله ملک نیا عضو هیات علمی گروه مهندسی پزشکی واحد، به عنوان غرفه برتر نمایشگاه جشنواره انتخاب شد. هم چنین نانو پاد پارس از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد واحد تهران جنوب عنوان واحد فناور برتر در این نمایشگاه را به خود اختصاص داد.

ماسک سلامتی با قابلیت چندگانه (ضد باکتری- ضد ویروس – ضد احتقان)، اسپیکرهای پوشیدنی، الکترودهای پوشیدنی، لباسهای تغییر رنگ دهنده با تغییر دما، لباسهای تغییر رنگ دهنده با تغییر PH، پدهای ضد باکتری و ضد عفونت با قابلیت جذب بالا، چسب زخم ضد باکتری و ضد عفونت با قابلیت جذب بالا، چسب نواری رسانا و ... از جمله دستاوردهای غرفه واحد تهران جنوب در سومین جشنواره فناوری نانو بود.

در این جشنواره تعدادی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از جمله واحد علوم و تحقیقات، واحد تهران مرکزی، واحد تهران شمال، واحد مسجد سلیمان، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و تعدادی از شرکت های مرتبط به حوزه فناوری نانو نیز حضور داشتند.