معاون علوم پرشکی دانشگاه‌ آزاد اسلامی:

بخش آنکولوژی و هماتولوژی بیمارستان شاه ولی یزد افتتاح می شود

۱۷ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۵۱۶ اخبار سایر واحد ها
معاون علوم پرشکی دانشگاه‌آزاد اسلامی از افتتاح بخش آنکولوژی و هماتولوژی بیمارستان شاه ولی یزد با حضور مسولان استانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌آزاد اسلامی،دکتر ابطحی معاون علوم پرشکی دانشگاه‌آزاد اسلامی در خصوص بیمارستان شاه ولی یزد، گفت: همانطور که می دانید این بیمارستان با داشتن پتانسیل های لازم و بکارگیری آن با اهتمام ریاست دانشگاه و رییس بیمارستان در ارزشیابی های صورت گرفته توسط وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی توانست به درجه یک اعتبار بخشی ملی دست یابد.

معاون علوم پرشکی دانشگاه‌آزاد اسلامی افزود: بخش آنکولوژی و هماتولوژی این بیمارستان با همکاری خانم کوچک زاده همسر مرحوم شاه ولی که در احداث این بیمارستان مشارکت داشته اند، تجهیز شد و همچنین این خیر در جهت احداث مرکز پیوند مغز استخوان در بیمارستان شاه ولی یزد نیز اعلام آمادگی کرده، که درمرحله اخذ مجور از وزارت بهداشت است.

ابطحی با بیان اینکه بدلیل افزایش جمعیت و افزایش امید به زندگی میزان سرطان شیوع پیدا کرده است،گفت: ظهر امروز بخش انکولوژی و هماتولوژی بیمارستان شاه ولی یزد با حضور مسولان افتتاح و کلنگ احداث مرکز پیوند مغز استخوان این بیمارستان با هدف کمک به بیماران سرطانی و حمایت از آنان زده می شود.

( ۱ )