برپایی نمایشگاه کتاب به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و هفته ی بزرگداشت مقام استاد در دانشکده حقوق و علوم سیاسی

۱۲ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۵۰۸ دانشجویی فرهنگی
امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده حقوق و علوم سیاسی به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و هفته بزرگداشت مقام استاد اقدام به برپایی نمایشگاه کتاب نموده است. گفتنی است این نمایشگاه شامل بخش هایی همانند نمایش آثار برگزیده ی شهید مطهری، بخش اهدای کتاب رایگان به اساتید، کارکنان و دانشجویان بخش کتب و نرم افزارهای مذهبی مربوط به نماز و احکام، کتب تخصصی حقوقی و سیاسی بوده که با استقبال مواجه شد.