بزرگداشت بیست و هفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) در حسینیه جماران

۱۲ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۵۰۷ دانشجویی فرهنگی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب همگام با سایر دانشگاهیان ویژه برنامه بیست و هفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) را تحت عنوان محراب آفتاب برگزار نمود. در این مراسم قرآنی که جمعی از دانشگاهیان در حسینیه جماران حضور داشتند ابتدا حضرت آیت الله موسوی بجنوردی پیرامون شیوه زندگی و فعالیت های انقلابی معمار کبیر انقلاب اسلامی مطالبی را بیان داشتند. در ادامه این محفل قرآنی آقایان شاه مرادی و عصمتی از قاریان برجسته کشوری به قرائت آیاتی از قرآن مجید پرداختند. سپس آقای دکتر آبان از اساتید دانشگاه سروده های خود را در وصف آن امام بزرگوار قرائت کردند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب همگام با سایر دانشگاهیان ویژه برنامه بیست و هفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) را تحت عنوان محراب آفتاب برگزار نمود. در این مراسم قرآنی که جمعی از دانشگاهیان در حسینیه جماران حضور داشتند ابتدا حضرت آیت الله موسوی بجنوردی پیرامون شیوه زندگی و فعالیت های انقلابی معمار کبیر انقلاب اسلامی مطالبی را بیان داشتند. در ادامه این محفل قرآنی شاه مرادی و عصمتی از قاریان برجسته کشوری به قرائت آیاتی از قرآن مجید پرداختند. سپس دکتر آبان از اساتید دانشگاه سروده های خود را در وصف آن امام بزرگوار قرائت کردند.