برگزاری مراسم جشن نیمه شعبان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۴۹۱ دانشجویی فرهنگی
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم جشن نیمه شعبان و ولادت حضرت ولی عصر (عج) را برگزار نمود. در این مراسم که با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای گل محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد، معاونین و جمعی از مسئولین و کارکنان برگزار شد
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم جشن نیمه شعبان و ولادت حضرت ولی عصر (عج) را برگزار نمود. در این مراسم که با حضور حجت الاسلام و المسلمین گل محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد، معاونین و جمعی از مسئولین و کارکنان برگزار شد علاوه بر مولودی خوانی توسط گروه تواشیح مهر ولایت و اجرای برنامه های مختلف، از دانشجویان منتخب و برگزیده در جشنواره قرآنی با اهداء هدایا و لوح تقدیر قدردانی بعمل آمد. در ادامه نیز مسابقه ای تحت عنوان شب موعود بین حاضران برگزار و به 5 نفر از نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود اهداء شد. در این جشن همچنین از همکارانی که اسامیشان مزین به نام مهدی، مهدیه، نرگس و نرجس بود تقدیر بعمل آمد. همچنین در جشن نیمه شعبان معاونت دانشجویی و فرهنگی با همکاری معاونت اداری و مالی، حراست و روابط عمومی واحد اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی و پذیرایی جلوی درب ساختمان مرکزی واحد نمود و از دوستداران و منتظران آن حضرت پذیرایی بعمل آورد.