برگزاری کارگاه آموزشی راهبردهای روانشناختی مشکلات و مسائل رفتاری – ارتباطی نوجوانان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۴۹۰ دانشجویی فرهنگی
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی راهبردهای روانشناختی مشکلات مسائل رفتاری- ارتباطی نوجوانان نمود. در این کارگاه که طی دو جلسه برگزار شد دکتر جهانیان مدرس دوره و رئیس مرکز مشاوره واحد پس از تقدیر از استقبال مسئولان دانشگاه به ویژه ریاست محترم واحد در اهتمام به ارتقای سطح آگاهی و دانش رفتاری دانشجویان و کارکنان واحد، هدف برگزاری دوره را تبیین کرد.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی راهبردهای روانشناختی مشکلات و مسائل رفتاری- ارتباطی نوجوانان نمود. در این کارگاه که طی دو جلسه برگزار شد دکتر جهانیان مدرس دوره و رئیس مرکز مشاوره واحد پس از تقدیر از استقبال مسئولان دانشگاه به ویژه ریاست واحد در اهتمام به ارتقای سطح آگاهی و دانش رفتاری دانشجویان و کارکنان واحد، هدف برگزاری دوره را تبیین کرد. دکتر جهانیان ابتدا بلوغ و تغییرات زیستی مرتبط با آن در دختران و پسران را تشریح کرد. سپس مراحل سه گانه دوره نوجوانی و ویژگی های نوجوانان در هر مرحله را بر شمرد و گفت: مرحله نخست در 14-11 سالگی رخ می دهد و ویژگی های اصلی نوجوان در این مرحله عبارتند از بحث و جدل با والدین، استقلال طلبی، تغییرات خلقی و تردید در اصول و عقاید مذهبی و اخلاقی؛ مرحله میانی که شامل سال های 16-15 سالگی است با خصوصیاتی مانند گرایش به جنس مخالف، تغییر در خواب و تغذیه و افت تحصیلی همراه است. در مرحله پایانی نوجوانی که شامل 17 تا 20 سالگی است ویژگی رفتاری بارز نوجوانان اقدامات و رفتارهای پرخطر و مشکل ساز است. در ادامه کارگاه رایج ترین مشکلات رفتاری نوجوانان تشریح شد و توصیه های کاربردی جهت مواجهه و حل مسائل و مشکلات مراحل سه گانه دوره نوجوانی ارائه گردید و به والدین توصیه شد که ابتدا با گوش دادن به حرف های نوجوان خود به درک و همدلی فعالانه با او پرداخته و در مقابل مشکلات رفتاری نوجوان صبر و شکیبایی خود را افزایش دهند. در پایان جلسه به سوالات حاضران در جلسه، پاسخ های کاربردی داده شد و با بیان تشریح علایم و رفتارهای هشدار دهنده و آسیب های روانی و مشکلات رفتاری از جمله مصرف مواد مخدر و محرک، افسردگی، اضطراب و رفتارهای ضد اجتماعی به روانشناسان و مشاوران مراجعه نموده و از خدمات تخصصی بهره گیرند.