برگزاری مراسم به مناسبت سوم خرداد روز آزاد سازی خرمشهر در دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۴۸۹ دانشجویی فرهنگی
امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر مراسمی را با حضور سرتیپ خلبان حسین چیت فروش مشاور عالی فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی و نیز سلما بابایی فرزند شهید بابایی پرداخت و گوشه هایی از خصوصیات اخلاقی و مدیریتی آن شهید والامقام را برشمرد. در ادامه سلما بابایی نیز توضیحاتی را در مورد فیلم هم پرواز ارائه داند. گفتنی است در این مراسم با اهداء لوح تقدیر از میهمانان قدردانی به عمل آمد.