بازدید دانشجویان و کارکنان دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب از «خانه موزه استاد مطهری»

۱۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۴۸۸ دانشجویی فرهنگی
امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اقدام به اعزام جمعی از دانشجویان و کارکنان آن دانشکده جهت بازدید از «خانه موزه استاد مطهری» نمود. در این بازدید که دکتر عبدخدایی از مبارزین پیش از انقلاب بازدیدکنندگان را همراهی می کرد دانشجویان و کارکنان ضمن بازدید از موزه و وقایع تاریخی انقلاب و زندگینامه شهید مطهری و آثار ایشان با پخش فیلم، آشنا شده و سپس از اتاق شخصی و کتابخانه و آثار به چاپ رسیده شهید مطهری دیدن کردند.