برگزاری مراسم روز ملی بهداشت و سلامت در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۱ فروردین ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۳۱۹ دانشجویی فرهنگی
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت روز ملی بهداشت و سلامت اقدام به برگزاری مراسم سخنرانی نمود. در این جلسه که با حضور مسئولین دانشکده و جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار شد دکتر باقرزاده پیرامون بهداشت و تندرستی به ایراد سخنرانی پرداخت. سخنران با ارائه پاورپوینت به بیان موضوعات کلیدی از قبیل تلاش سازمان بهداشت جهانی برای رفع کمبود متخصصین بهداشتی، دوره های مطالعاتی و کارآموزی در سراسر جهان، نیازمندی به انجام تمرینات ورزشی بطور مرتب، مشکل آفرینی عدم تحرک و دور بودن از فضای ورزشی ، بروز مشکلاتی از قبیل دیابت، چاقی مفرط، سستی ماهیچه و نیز توجه به تغذیه سالم پرداخت و تأکید فراوان دین مبین اسلام بر سلامت روانی و جسمانی افراد جهت سلامت جامعه را مورد بررسی قرار داد.