برگزاری مراسم ولادت امام محمد باقر (ع) در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۱ فروردین ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۳۱۸ دانشجویی فرهنگی
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم ولادت با سعادت امام محمد باقر (ع) را برگزار نمود. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین غنچه ضمن عرض تبریک مقدمه ای از زندگینامه آن امام بزرگوار را بیان نموده و گفت امام محمد باقر (ع) از دو امتیاز ویژه و مهم برخودار بودند ، ایشان از طرف جد پدری و مادری به امام حسن مجتبی (ع) و امام حسین (ع) وابسته بودند و امتیاز دیگر این است که پایه گذار انقلاب فرهنگی شیعه محسوب می شوند گر چه انتشار معارف شیعه به دست امام صادق (ع) صورت گرفت ولی به دست امام محمد باقر (ع) پایه گذاری شد. در ادامه مراسم ضمن مولودی خوانی از حاضران پذیرایی بعمل آمد.