برگزاری مراسم شهادت امام هادی (ع) در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۱ فروردین ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۰۳۱۶ دانشجویی فرهنگی
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم شهادت امام هادی (ع) را برگزار نمود. در این مراسم آقای اسماعیلی پور با اشاره به سخنان گوهربار آن امام همام فرمودند: همانا خداوند دنیا را جایگاه بلاها و امتحانات و مشکلات قرار داده و آخرت را جایگاه نتیجه گیری زحمات ، سپس شمه ای از زندگینامه آن بزرگوار را بیان نموده و به ذکر مصیبت پرداخت.
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم شهادت امام هادی (ع) را برگزار نمود. در این مراسم اسماعیلی پور با اشاره به سخنان گوهربار آن امام همام فرمودند: همانا خداوند دنیا را جایگاه بلاها و امتحانات و مشکلات قرار داده و آخرت را جایگاه نتیجه گیری زحمات ، سپس شمه ای از زندگینامه آن بزرگوار را بیان نموده و به ذکر مصیبت پرداخت.