دوازدهمین سمینار بین المللی علوم و تکنولوژی پلیمر در دانشگاه آزاد اسلامی

۲۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۲۶۴ رویدادهای واحد
دوازدهمین سمینار بین المللی علوم و تکنولوژی پلیمر برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری واحد تهران جنوب و انجمن پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار خواهد شد.

دکتر حمید میرزاده ریاست عالی دانشگاه رئیس کنفرانس و دکتر احمد شمس رئیس واحد تهران جنوب دبیری این کنفرانس را بر عهده دارند. اولین جلسه کمیته علمی دوازدهمین سمینار بین المللی پلیمر روز دوشنبه 24 اسفندماه 94 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار گردید.

در این جلسه احمد شمس ضمن عرض خیرمقدم به حضار و قدردانی از ریاست عالی دانشگاه و رئیس سمینار، برگزاری ISPST2016 را در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار فرخنده و باعث اعتلای علمی آن دانسته و مورد استقبال قرار دادند. در ادامه دکتر نکومنش رئیس پژوهشگاه پلیمر ضمن تشکر و قدردانی از ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس واحد تهران جنوب اذعان داشتند که پژوهشگاه پلیمر در کنار دانشگاه آزاد جهت برگزاری دوازدهمین دوره کنفرانس بین المللی پلیمر  ایستاده و تمامی همکاری های لازم را انجام خواهد داد.

اولین موضوع مورد بحث در این جلسه تعیین زمینه های موضوعی بود که با هم اندیشی اعضای کمیته علمی در ISPST2016 محورهای : زیست پلیمرها و پلیمرهای زیست سازگار، پلیمرها و محیط زیست و توسعه پایدار، پلیمرهای هوشمند و عامل دار، پلیمر نانوتکنولوژی، کاربردهای نوین در پلیمرها، الیاف- فیلم ها و غشاهای پلیمری، شیمی فیزیک پلیمرها، سنتز و شناسایی پلیمرها، رئولوژی و فرآورش پلیمرها، آمیخته ها و کامپوزیت های پلیمری، مهندسی واکنش های پلیمری و کاتالیستی، مدلسازی و شبیه سازی، رزین ها- چسب ها و پوشش ها و فرآیندهای پلیمریزاسیون مورد تصویب قرار گرفت. سپس مصوب گردید که با توجه به نیاز روز در مورد مباحثی نظیر توسعه پایدار(Sustainable development) ، چشم انداز (Future trends in polymer) و انرژی (Energy : fuel cells) در پلیمرها سخنرانی های کلیدی انجام پذیرد و همچنین مقرر گردید که مقالات پذیرفته شده به چند نشریه شامل Polyolefins Journal ، Iranian Polymer Journal  Progress in Biomaterials و Macromolecula   Symposia ارسال گردد.

دیگر اعضای حاضر در این جلسه دکتر مهرداد کوکبی از دانشگاه تربیت مدرس، دکتر فرامرز افشار طارمی و دکتر مهدی رفیع زاده از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حسین مهدوی از دانشگاه تهران، دکتر غلامرضا بخشنده، دکتر سید حسن جعفری امان آبادی، دکتر عبدالرسول ارومیه ای، دکتر رامین خواجوی، دکتر محمدرضا کلایی، دکتر محمدرضا منافی، دکتر مهدی ارجمند و دکتر لیلا ترکیان از گروه پلیمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب بودند.

گفتنی است یازده دوره قبلی این کنفرانس در دانشگاه های تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف و پژوهشگاه پلیمر برگزار شده است.